Toepassingen

Home/Toepassingen

EvenementenTekening.nl maakt tekeningen voor:

Boekje

Een tekening van een plattegrond kan als basis dienen voor een programmaboekje. Dezelfde afbeelding kan later eventueel terugkomen op bijvoorbeeld informatietorens op evenementen.

 

 

Magneet

Tekeningen uit de voorbereiding kunnen samen met foto’s worden gebruikt als moodboard.

 

 

ET-Pen

Het is handig om te weten of plannen uitvoerbaar zijn; dus of het uiteindelijk allemaal wel ‘past’. Laat het puzzelen maar over aan de tekenaar!

 

 

Site

Afstemmen tussen partijen is van groot belang tijdens de voorbereiding van het evenement. Een goede tekening is vaak onmisbaar voor heldere communicatie.

Op basis van technische tekeningen wordt ook snel duidelijk hoe groot een tent of podium moet worden, hoeveel ruimte er is voor statafels, een eventuele bar en het publiek. Zo kan er eenvoudig een bestellijst gegenereerd worden voor bijvoorbeeld hekken en meubilair.

P1030073

Voor een buitenevenement moet meestal een vergunning worden aangevraagd. Gemeenten en brandweer willen daarbij tekeningen zien waarop vluchtwegen, blusmiddelen en nooduitgangen duidelijk zijn aangegeven.

 

Tekening_muur

De opbouwploeg wil weten waar alles komt te staan. Aan de hand van de opbouwtekening weten leveranciers van bijvoorbeeld stroom, water, licht, geluid, rijplaten en water waar alles moeten komen.

Van belang is dat de maten kloppen; alle onderdelen zijn op de juiste schaal in de tekening terug te vinden.