Anderhalve metertekening

Home/Anderhalve metertekening

Wat kan er nog wél binnen de anderhalve meterrestricties?

Hoeveel mensen kan ik ontvangen?
Iedereen zit met vergelijkbare vragen. Hoeveel mensen kan ik met anderhalve meter tussenruimte ontvangen? En is dat nog veilig? En wat als mensen gaan bewegen? En waar loop ik en mijn personeel?

Inzicht
Een tekening helpt inzicht krijgen in ruimte en capaciteit. Veel bedrijven zullen zelf al voor een groot deel hebben bedacht hoe ze verder kunnen in deze tijd, Anderhalvemetertekening.nl helpt nog een handje extra door mee te denken en desgewenst langs te komen en letterlijk aan de slag te gaan met de meetlat. Vervolgens is het puzzelen, net als in pré-corona-tijden.

Resultaat
Met een tekening van Anderhalvemetertekening.nl krijgt u beter inzicht in wat er nog wél mogelijk is binnen de anderhalve meterrestricties.

Voor wie?
Anderhalvemetertekening.nl kan veel betekenen voor veel verschillende organisaties in verschillende sectoren. Overal waar mensen samenkomen zal de vraag spelen hoe om te gaan met de nieuwe regels. Dus van horeca tot sportclub, van onderwijs tot camping, van de culturele sector tot het bedrijfsleven, iedereen die verantwoordelijkheid draagt voor groepen mensen zal moeten kunnen laten zien hoe straks de anderhalve meter situatie zal zijn.

Voor meer info: bel 06 – 13 920 890 of vul het onderstaande contactformulier in.